ÖN SİPARİŞ ÜRÜNÜDÜR. GÖNDERİMLER 20 MAYISTAN SONRA OLACAKTIR
DİKKAT!! ÖN SİPARİŞ ÜRÜNÜDÜR!!
SALAMURA SULTANİYE SARI ÜZÜM YAPRAĞI
İçindekiler;
Sultaniye cinsi sofralık sarı üzüm yaprağı, doğal kaynak suyu, kaya tuzu.
Sıcak salamura usuluyle hazırlanıp 15 gün boyunca hiç ağzı açılmadan fermantasyon süreci bekletilerek, sonrasında açılarak 5 litrelik bidonlara sıkı basım halinde yaklaşık 3.600 - 3.800 gr yaprak doldurulmuştur.
Aldığınızda kullanacağınız miktarı 3-5 dk kaynar suda bekletip sarabilirsiniz. Kalan yaprağı dilerseniz birer sarmalık buzdolabı poşetlerine bölerek dondurucuda muhafaza edebilirsiniz.
Dondurucuda yeriniz yoksa bidonu serin ve güneş görmeyen yerde 15 günde bir suyunu kontrol ederek 2 yıl güvenle muhafaza edebilirsiniz.
Yapraktan kullandıkça suyu eksilir, eksilen suyu 1 litre suya 1 çay bardağı kaya tuzu çözdürüp bidona ilave edebilirsiniz.
PİŞİRME ÖNERİSİ
Pişirmeden önce tencerede kaynayan suda 3-5 dk bekletmek yeterlidir. Yaprağın susuz kalmamasına dikkat edilmelidir. Kargonuzu açtığınızda bidonun yanında gönderdiğimiz tuzu, yine yanında gönderdiğimiz bilgi notuna göre hazırlayarak üzerine ilave ediniz.
Salamuralarımızda %13 oranında tuz kullanılmıştır.
Marka | Yazdalı |
Ağırlık | ÖN SİPARİŞ ÜRÜNÜDÜR. GÖNDERİMLER 20 MAYISTAN SONRA OLACAKTIR |